Saturday, 5 October 2019

LCCT Western Food Sedap di Rawang



Ni nak share sikit je... 

Baru ni Mat Drat makan Western Food di satu restoran ni. Boleh kata tak mengecewakan lah.

Nak cari western food di Rawang ni agak terhad pilihan yang ada sebenarnya. Kali ni Mat Drat cuba LCCT  pula. Kali ke dua makan western di sini sebenarnya.

Fish Chip tidak mengecewakan ....sebab anak suka ... Lamb chop pun okey. 

Harga pun biasa -biasa je, tu pun penting selain rasanya.


Lokasi  : 1, Jalan SR4/1E, Saujana Rawang
Google Map : 👉👉  Map Restoran LCCT 


Selain LCCT ni, 2 Western food lain yang Mat Drat dah cuba sebelum ni (dah lebih dari sekali makan kat sini) adalah One Twi Grill, Kuang dan 


One Two Grill
Lokasi  : 154, Jalan Kuang, Kampung Cempedak, Sungai Buloh
Google Map : 👉👉  Map One Two Grill 


Restoran Ahmad Afzal
Lokasi  : 39 & 41, Jalan Bandar Rawang 16, Rawang
Google Map : 👉👉  Restoran Ahmad Afzal  



Sedikit gambar sewaktu Mat Drat menjamu selera di sini.


LCCT Western Food Sedap di Rawang


LCCT Western Food Sedap di Rawang
Chicken Chop


LCCT Western Food Sedap di Rawang
Fish n Chip


LCCT Western Food Sedap di Rawang
Suasana malam minggu


LCCT Western Food Sedap di Rawang
Menarik air ni... datang sini satu family, boleh la order air 1 balang ni



LCCT Western Food Sedap di Rawang
Suasana Malam Minggu





~Mat-Drat ~

Kalau rasa bermanafaat, boleh share. 👇👇👇

Share link ke Whatsapp, nanti nak refer semula senang. !! 

1 comment:

Komen dan cadangan dari pembaca amat di alu-alukan.

Walau bagaimana pun Mat Drat mengambil sedikit masa untuk membalas komen atau sebarang pertanyaan.