CONTACT ME

Nama Anda :
Email: (wajib)
Pesan: (wajib)
Pemilik blog boleh dihubungi di matdrat76@gmail.com

8 comments:

  1. power la blog ni... sgt berguna bila nak melancong... kipidap don gibab

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..saya nak bertanya susah tak kalo nak backpakers saja ke gold coast ni atau lebih senang guna travel agensi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam... pendapat saya ye. rasanya travel ala2 backpakers di sana tiada masalah. penginapan banyak dan transport juga senang di sana. Jika ingin gunakan perkhidmatan bas juga okey macam saya sebab di sana jadual bas sangat efisen. Kalau nak lebih selesa boleh sewa kereta dan bebas sedikit bergerak.

      saya biasa memang arrange sendiri kalau trip ke keluar negara, tak pernah gunakan travel agensi. cuma perlu study sedikit terutama berkenaan transport di sana.


      tapi jika tak nak pening2, boleh je guna travel agensi

      Delete
  3. asalam, di 'contact me' tu tak boleh tulis apa2... boleh tak email akak khadijah ada beberapa soalan nak tya.. khaty69@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum bang ..
    Boleh ka kita ulang alik dua sempadan negara yg lain. ..Dgn passport malaysia.. Contoh arab saudi dan yaman ulang alik byk kali...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Sorrt lambat reply. Saya baru balik Malaysia. Trip 3 minggu ++. Dan sebelum tu ada trip lain juga.

      Ikutkan tiada masalah tetapi bergantung juga kepada pihak imigresen tempatan negara tersebut. Kdg2 lain negara, lain 'sistem' mereka screen pelawat di kaunter imigresen

      Delete

Komen dan cadangan dari pembaca amat di alu-alukan.

Walau bagaimana pun Mat Drat mengambil sedikit masa untuk membalas komen atau sebarang pertanyaan.