PENAFIAN

PENAFIAN / DISCLAIMER


Blog mat-drat.blogspot.com adalah untuk tujuan penyampaian maklumat oleh pemilik blog dan juga perkongsian pengalaman peribadi. Pemilik blog ini tidak melakukan sebarang perwakilan terhadap ketepatan atau kesempurnaan mana-mana maklumat di blog ini atau maklumat yang ditemui dengan mengikuti mana-mana pautan dari laman blog ini.

Pemilik blog mat-drat.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab untuk apa-apa kesilapan atau ketinggalan maklumat. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan, kerugian, kecederaan atau kerosakkan disebabkan dari penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog tidak menghalang sesiapa untuk membuat salinan (copy and paste) mana-manaa artikel, informasi atau gambar dari blog ini tetapi perlulah diletakkan pautan kepada blog ini bagi setiap salainan yang dibuat. Sila amalkan etika berblog dan berhemah di dalam menggunakan laman sosial.

Pemilik blog ini juga boleh mengubah, mengalihkan atau memadamkan mana-mana artikel di dalam blog ini sekiranya perlu.

No comments:

Post a Comment

Komen dan cadangan dari pembaca amat di alu-alukan.Walau bagaimana pun Mat Drat mengambil sedikit masa untuk membalas komen atau sebarang pertanyaan.

Kalau lambat repy tu, Mat Drat minta maaf ye.

Dan kepada Cik / Encik Anonymos, lagi manis kalau letak nama (nama samaran pun okey)