Tuesday, 26 May 2020

SYOK SHOPPING DI PG MALL : GUNA MAYBANK QRPAY DAPAT 20% CASHBACK

PG Mall Shopping Murah

PG MALL 

Bagi yang biasa shopping online, pasti PG Mall tidak asing bagi mereka. Mana tidaknya,  PG Mall ni merupakan Platform E-Commerce nombor 1 di Malaysia. 

Ditubuhkan pada tahun 2017, kini PG Mall berada di TOP-3 senarai platform shopping online berdasarkan insight report yang dikeluarkan oleh Iprice.

PG Mall Top Online Shopping Malaysia
insight report dari  iPrice


Yang lebih membanggakan, PG Mall ni merupakan satu-satunya penyedia platform e-commerce (perdagangan online) tempatan. 

Shopping Online - New Norm

Semua sedia maklum, jualan secara online (e-commerce) memang agak besar nilainya di Malaysia dan terus meningkat saban tahun.

Tahun 2020 ini pula, khususnya sewaktu Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) atau Movement Control Order (MCO) ni dilaksanakan, aktiviti shopping online ni meningkat berkali ganda. Rata-rata rakyat Malaysia mengurangkan aktiviti luar dan lebih suka membeli belah di atas talian (shopping online). Mat Drat pun sama seperti orang lain..... banyak beli online sahaja sekarang ni.

Syok Shopping Online ni sebab.....

Boleh kata semua orang suka shopping online ni, antara sebabnya yang menjadikan shopping online ni terus 
- lebih memudahkan, hanya pilih - klik - bayar - terima barang.
- senang buat perbandingan tanpa perlu ke sana ke sini.
- jimat masa, boleh dilakukan bila-bila masa.
- jimat kos pengangkutan, jimat duit petrol, parking dan tol.

PG Mall Rebate Diskaun Discount Kupon


Shopping di PG Mall Guna Maybank QRPay - Lebih Gempak dan Syok

Betul, shopping online tu dah memang syok. Nak syok lagi, shopping sahaja di PG MALL. Pasti akan rasa lebih gempak dan bertambah syok.

Mat Drat sekarang suka shopping di PG Mall ni sebab kita boleh guna Maybank QRPay semasa buat bayaran. PG Mall ni satu-satunya platform shooping online di Malaysia yang terima pembayaran secara e-wallet.

Yang ada akaun Maybank tu, gunalah QRPay masa buat bayaran sebab bila kita guna QRPay ni, kita :
  1. Dapat 20% diskaun (capped at RM20) dengan belian minima RM 30
  2. Dua kali penggunaan sewaktu tempoh promosi Maybank QRPay sekarang ni.
Kira shopping di PG Mall dengan Maybank QRPay ni macam kita dapat Durian Runtuh la. Dua kali diskaun RM20, kira dah dapat RM 40. Banyak jimat tu...

Ingat : Prmomosi Maybank QRPay ni hanya untuk tempoh 4 May - 26 Jun 2020.

Forever Cashback (sehingga 3.5%)

Ini pun syok juga, refer link kepada kawan dan dapat 'cashback'. Inilah lagi satu sebab Mat Drat suka shopping di PG Mall ni. He he he, dah la jimat, dapat diskaun, sekarang dapat cashback pulak tu... 

Konsep 'Consumerchant Concept' yang PG Mall kenalkan ni senang sangat dan menguntungkan kita. 

kita hanya perlu
Share referral link kepada kawan
kita dapat 
Cashback selamanya sehingga 3.5%



Senang je nak dapat Cashback.
Lepas shopping di PG Mall tu, share la link kepada kawan-kawan kita. Nanti bila kawan-kawan register melalui link kita, setiap kali mereka shopping maka kita akan dapatlah 'cashback'.  

Lagi ramai kita refer dan lagi ramai sign melalui kita, maka makin banyaklah 'cashback' yang bakal kita dapat. Duit senang ni..... Cepat daftar dan refer kepada kawan-kawan kita.

Maklumat lanjut mengenai program / konsep 'Consumerchant Concept' ni, boleh di dapati di https://pgmall.my/consuMerchant-concept

Cepat, daftar akaun di sini >> Daftar Akaun PG Mall


Jangan lupa layari laman web rasmi PGMall dan juga laman sosial PG Mall

Website : www.pgmall.my


#PGMall #onlineshopping #shopping  #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform
#MaybankQRPayCashback #Maybank2u #Maybank #ShopOnline # Shopfromhome

~Mat Drat~

Kalau rasa bermanfaat, boleh share. 👇👇👇

11 comments:

  1. Menarik PGMall ni...Sal dah sign up sebab banyak betul discount. Paling best part cash back tu. Shopping pun dapat pulangan tunai..sape tak nak kan

    ReplyDelete
  2. tak biasa guna qpay. nanti nak cuba bayar guna qpay kat pgmall

    ReplyDelete
  3. Wahh berbaloi sopin di pg mall..sambil sopin boleh dapat cashback balik

    ReplyDelete
  4. Banyak tu 20% cashback. rugilah kalau x shopping kat sini. peluang dapat duit kembali.

    ReplyDelete
  5. Sebelum ni Sis soping memang dapat cashback, over rm100..berbaloi rasa..ni ingat nak mencari lagi barang nak soping lagi hehehehe..

    ReplyDelete
  6. Belum pernah masuk lagi kat sini. Nanti nak try jugak..boleh compare2 kan barang

    ReplyDelete
  7. syok giler bila kita shopping dapat pula cash back. hebat2 semuanya

    ReplyDelete
  8. tak sabar nak cuba platform online shopping baru ni. cashback dia tu pn byk

    ReplyDelete
  9. Bets betul shopping kat PG Mall ni. Siap dapat cashback lagi. Berbaloi kalau shopping di sini kan. Nanpak gaya habis lah duit kalau macam ni. Hahaha

    ReplyDelete
  10. SELAMAT HARI RAYA!! best entry ini.. done follow u, follow me back.. tq
    http://acuyuhan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Menarik PG Mall ni sbb menawarkan pelbagai kelebihan seperti cashback tu.

    ReplyDelete

Komen dan cadangan dari pembaca amat di alu-alukan.

Walau bagaimana pun Mat Drat mengambil sedikit masa untuk membalas komen atau sebarang pertanyaan.